Over mij!

Mijn naam is Jeroen Prins. Ik ben op 12 november 1979 in Groningen geboren en opgegroeid in Breda. Een plaats waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na mijn Masters in Organisation Studies heb ik bij verschillende organisaties gewerkt waarbij telkens "compliance" het centrale onderwerp is. Op dit moment werk ik bij Baker Tilly Berk als compliance adviseur. In deze functie ondersteun ik onze klanten bij het administratieve projectmanagement en de financiële en administratieve vastlegging van hun subsidieproject. Samen met een team van specialisten zorg ik ervoor dat de klant grip houdt over het subsidieproject met als doel een optimaal subsidieresultaat.

Mensen beschrijven mij als sociaal, prettig in de omgang, gedreven en ondernemend. Mijn drijfveren liggen in het adviseren van ondernemingen en mensen helpen hun doelstellingen waar te maken. Verder ben ik resultaat- en oplossingsgericht: ik bijt mezelf vast in een probleem en ga voor het beste advies voor de klant.

In mijn vrije tijd volg ik ontwikkelingen op het gebied van software, apps en gadgets. In bredere termen kan je zeggen dat ik ontwikkelingen volg op het gebied van Domotica en Lifehacking (slimmer werken en slimmer leven: het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling en time-management). Ik volg de ontwikkelingen, praat er met vrienden over en probeer veel zaken uit.

Qua sporten doe ik aan hardlopen. Dit vind ik heerlijk om te doen: het geeft me energie en de mogelijkheid mijn hoofd even helemaal leegmaken. Tot slot ben ik trouwe supporter van HVUnited Breda, de handbalverening van mijn vriendin.